85.000,- € 2.560.710,- SKK


sledovať ponuku Rodinný dom v centre obce Kokava nad Rimavicou



Štát: Slovensko
Okres: Poltár
Mesto: Kokava nad Rimavicou

Vlastníctvo: osobné
Druh: Rodinný dom
Typ: predaj - exkluzívne


Počet izieb3
Celková rozloha618 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusrezervované
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaseptik
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Strechapôvodná
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Rodinný dom v centre obce Kokava nad Rimavicou

Na predaj rodinný dom vo výbornej lokalite obce Kokava nad Rimavicou. Dom je postavený na pozemku o výmere 618 m2. Je dvojpodlažný a jednotlivé podlažia nie sú prepojené interiérovými schodami. Prízemie domu má znížený strop a nachádzajú sa v ňom letná kuchyňa s izbou a dve miestnosti, jedna ako technická miestnosť, druhá ako pivnica. Na prízemí je využitý aj podschodišťový priestor a ďalšía miestnosť so vstupom zvonka. Na poschodí sa zádverím vstupuje do chodby z ktorej sú riešené vstupy do miestností. Poschodie ďalej pozostáva z troch izieb, kuchyne a kúpeľne s WC a komory. Možnosť prerobenia podkrovných priestorov na obytné.
Dom bol postavený z kvadrov v roku 1957, je udržiavaný, so škridlovou strechou. V rámci rekonštrukcie boli vymenené okná za plastové a urobená vonkajšia fasáda. Pred piatimi rokmi bola zrekonštruovaná kúpeľňa. Je pripojený na inžinierske siete ako vodovod, elektrina a plyn, odkanalizovanie je riešené septikom. Vykurovanie je plynom a možnosťou dobudovania krbu vzhľadom k tomu že je voľný jeden prieduch. K domu prislúchajú dve veľké parcely, na jednej sa nachádza hospodárska budova. K domu patrí aj veľká záhrada. Do centra obce je pešia dostupnosť cca 5 minút.
Dom je bez tiarch, kúpou okamžite voľný, možnosť financovania formou hypotekárneho úveru.
Obec ma plne zabezpečenú základnú občiansku vybavenosť ako materská a základná škola, zdravotnú starostlivosť / obvodní lekári, pediater, zubár a lekáreň. Sú tu potraviny, drogérii, obuv, textil, reštaurácie, kaderníctva a kozmetika.
Obec Kokava je podhorská obec s výbornou možnosťou širokého športového vyžitia ako v zime, tak aj v lete. Vo vzdialenosti 10 minút autom sa nachádza lyžiarske stredisko Skicentrum Kokava - Línia a 15 minút lyžiarske stredisko Zerrenpac s novovybudovanými bežeckými traťami, ktoré je využívané počas celého roka. 30 minút trvá cesta autom na Teplý vrch, kde sa nachádza známa vodná nádrž s najteplejšie vodou na Slovensku.





Ing. arch. Iveta Sekulová

hovorím po slovenskyIch spreche deutschmluvim česky

Telefón: +421 905515642
E-mail: sekulova@notre-reality.sk

všetky realitné ponuky makléra





Realitná kancelária je overeným partnerom www.ZoznamRealit.Sk